tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post7706498233759626776..comments2024-03-19T23:11:47.104+01:00Comments on Madmenneske: Hjemmelavet tonicvandAndreahttp://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-60101026199784417642016-08-24T00:30:15.695+02:002016-08-24T00:30:15.695+02:00Har det noget at sige hvis kinabarken ikke er hel ...Har det noget at sige hvis kinabarken ikke er hel - men 'halv stødt'?Mariahttps://www.blogger.com/profile/05360415965632703971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-62387255161714167142016-08-08T08:26:23.881+02:002016-08-08T08:26:23.881+02:00Hej Andrea. Tak for opskrift og råd. Jeg har hen o...Hej Andrea. Tak for opskrift og råd. Jeg har hen over sommeren brygget tre forskellige versioner af tonicen og justeret undervejs på ingredienserne. Jeg skar lidt ned på allehånden og fandt forskellige erstatninger for den pomerans, det ikke, trods meget ihærdige forsøg, lykkedes mig at opstøve. Det er vist en rigtig vinterfrugt. Jeg fik flere gode flasker ud af det og alle omkring mig blev indlagt til at agere smagsdommeren. Favoritten var den med mest citrus og mindst allehånde. Jeg glæder mig til at prøve opskriften igen, når jeg har en pomerans i hænderne. Tak, JeppeJeppehttps://www.blogger.com/profile/04372525513740417846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-82614704065001010312016-07-02T14:02:59.957+02:002016-07-02T14:02:59.957+02:00Jeg har brugt et træstativ med en stofpose som er ...Jeg har brugt et træstativ med en stofpose som er meget finmasket. Stativet bruges normalt til at lave saft af bær. Stativ og pose kan købes hos en isenkræmmer, og koster ca. 50 kr. Brygget bliver helt klart, og løber igennem på 2 minutter. Supernemt og kan varmt anbefales 😉Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16192213501247359476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-60546073015651456412016-07-01T12:05:32.658+02:002016-07-01T12:05:32.658+02:00Spændende
Hvor køber du hel kinabark
JanneSpændende<br />Hvor køber du hel kinabark<br />JanneAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08690048472085919680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-26392658500131049332016-06-23T15:54:03.739+02:002016-06-23T15:54:03.739+02:00Det har du ret i. Det har du ret i. Andreahttps://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-13797392464088361672016-06-23T15:09:49.812+02:002016-06-23T15:09:49.812+02:00Tak Andrea. Det skulle gerne være rigeligt. Får de...Tak Andrea. Det skulle gerne være rigeligt. Får den lov at ligge længere tid i køleskabet, har man nok ikke lavet den indbydende nok ...Jeppehttps://www.blogger.com/profile/04372525513740417846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-32410568765441359192016-06-23T15:06:21.333+02:002016-06-23T15:06:21.333+02:004-5 uger er mit gæt. 4-5 uger er mit gæt. Andreahttps://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-20850284492359814622016-06-23T12:50:08.583+02:002016-06-23T12:50:08.583+02:00Spændende opskrift. Den kaster jeg mig ud i. Hvor ...Spændende opskrift. Den kaster jeg mig ud i. Hvor længe kan den færdige blanding holde sig i køleskabet, før den bliver 'dårlig'?Jeppehttps://www.blogger.com/profile/04372525513740417846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-45084926935783719812016-04-13T13:42:37.216+02:002016-04-13T13:42:37.216+02:00Det færdige resultat er en slags sirup, som skal f...Det færdige resultat er en slags sirup, som skal fortyndes med dansk vand. Andreahttps://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-7961025750657447522016-04-10T22:03:25.001+02:002016-04-10T22:03:25.001+02:00Hej
Denne er noget gammel, men jeg prøver alligev...Hej<br /><br />Denne er noget gammel, men jeg prøver alligevel. <br />Hvordan får du kulsyre i drikken? Eller bruger du den uden kulsyre :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05069426671747820001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-9255094578242138982014-09-11T17:14:30.448+02:002014-09-11T17:14:30.448+02:00Hvis du iøvrigt interesserer dig for cocktails, gi...Hvis du iøvrigt interesserer dig for cocktails, gin og sprut, så skriver jeg også www.hanehaler.dk og en god dansksproget gincentrisk blog er http://enverdenafgin.comAndreahttps://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-53431958095831443582014-09-11T17:13:05.957+02:002014-09-11T17:13:05.957+02:00Mine bud vil være Sipsmith, hvis du er til klassis...Mine bud vil være Sipsmith, hvis du er til klassisk smag, Geranium, hvis du kan lide en lidt blomsteragtig smag eller Tarquin's, hvis du vil prøve noget derimellem. Hvis der går fest i festen, så have en flaske Tanqueray parat til når gæsterne ikke mere kan smage forskel på de dyre og standard dråberne. Andreahttps://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-30241410401373285192014-09-07T18:48:07.945+02:002014-09-07T18:48:07.945+02:00Søgte lidt rundt på hj. lavet tonicvand, denne her...Søgte lidt rundt på hj. lavet tonicvand, denne her lyder da helt kanon, fedt at modificere efter egen smag. Sgu lidt blæret at servere for gæsterne næste gang. Hvilken Gin tænker du for at fuldende blærerøvsdelen :-)<br /><br />ThomasThomas Madfarhttp://www.madfar.dknoreply@blogger.com