tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post5224598932697385528..comments2024-03-19T23:11:47.104+01:00Comments on Madmenneske: Hvad skal Frederiksdal-drinksene hedde?Andreahttp://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-13115043951022172912011-12-05T10:06:11.531+01:002011-12-05T10:06:11.531+01:00åh. jeg har ingen konkrete bud lige nu - men du fi...åh. jeg har ingen konkrete bud lige nu - men du fik mig til at huske en gammel vens yndlingsdrink. den hed Bennys Bordbombe.<br />jeg tror ikke vi vil vide, hvad der var i den.regitzehttp://vampyrpingvin.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-70671342462053881732011-11-24T14:37:50.157+01:002011-11-24T14:37:50.157+01:00Hvad med Cherry Coke slet og ret..Hvad med Cherry Coke slet og ret..Gastronautenhttp://gastrologi.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-41042288109468587842011-11-24T12:26:45.965+01:002011-11-24T12:26:45.965+01:00Husk nu vodkaudgaven, Tjekhov;)Husk nu vodkaudgaven, Tjekhov;)Sifkahttps://www.blogger.com/profile/16091110406207427300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-7629866523809163312011-10-29T06:58:11.516+02:002011-10-29T06:58:11.516+02:00Dine bud er noteret Kagekonen!Dine bud er noteret Kagekonen!Andreahttps://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-57026870985122587732011-10-27T15:11:48.543+02:002011-10-27T15:11:48.543+02:00Nr. 2 Cherry Libre
Nr. 4 Cherry Sour (Kirsesour)
...Nr. 2 Cherry Libre<br /><br />Nr. 4 Cherry Sour (Kirsesour)<br /><br />Kirsejito er et helvedes godt navn!Kagekonenhttps://www.blogger.com/profile/11627581412624090752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-81025343571485761432011-10-25T09:12:30.095+02:002011-10-25T09:12:30.095+02:00Sifka - Cherry con Coke er sgu da det meget godt b...Sifka - Cherry con Coke er sgu da det meget godt bud og det kan moderselskabet i Atlanta vel ikke komme efter?Andreahttps://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-52036892600807384942011-10-25T09:11:33.959+02:002011-10-25T09:11:33.959+02:00Tak for rosen Bartender-Peter - dit forslag til en...Tak for rosen Bartender-Peter - dit forslag til en Frederiksdal drink lyder vældig interessant. Og jeg er sikker på at angpstura eller orange bitter vil sætte prikken over i'et.<br /><br />Den glæder jeg mig til at prøve.Andreahttps://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-7468951679595773722011-10-24T22:06:39.291+02:002011-10-24T22:06:39.291+02:00Kirsebærvin med cola - Cherry con Coke, måske?Kirsebærvin med cola - Cherry con Coke, måske?Sifkahttps://www.blogger.com/profile/16091110406207427300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-26866272237743359252011-10-24T10:56:07.381+02:002011-10-24T10:56:07.381+02:00Tak for en super fin blog, jeg læser den hyppigt. ...Tak for en super fin blog, jeg læser den hyppigt. <br /><br />Jeg vil lige komme med en personlig favorit, en som jeg ofte laver når jeg er ude at arbejde som bartender for Flexbar.<br /><br /> Jeg kan anbefale en god mørk rom med portvin, lime og sukker. Jeg forestiller mig derfor at hvis du fjerner portvinen og tilføje kirsbærvinen kan der komme en super lækker cocktail frem. <br /><br />4 cl mørk rom (gerne kraftigt. Gosling eller tilsvarende)<br />1-2 cl. kirsbærvin. (det skal nok lige smage til)<br />4 cl frisk lime juice<br />2 cl. sukkerlage<br />1 dash af angostura el. orange bitters.<br /><br />Navnet kunne være: BlackCherrySeal (hvis det er gosling black seal)<br /><br />Shake og serverer i afkølet cocktailglas eller i et rocksglas.<br /><br />Hvis du kaster dig ud i det, kan jeg så ikke logge dig til at skrive din bedæmmelse her?Bartender - Peterhttp://www.flexbar.dknoreply@blogger.com