tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post7042641965388293804..comments2024-03-19T23:11:47.104+01:00Comments on Madmenneske: Min glemte livretAndreahttp://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-70693319786853608592007-11-08T21:20:00.000+01:002007-11-08T21:20:00.000+01:00Det har jeg aldrig hørt om før. Jeg syntes det lyd...Det har jeg aldrig hørt om før. Jeg syntes det lyder lidt underligt med det der tun ovenpå kødet.... men når det er din livret må det jo smage godt :-)Marianne's meninghttp://www.blogger.com/profile/16479338106643395033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-71513014535367905042007-11-09T08:15:00.000+01:002007-11-09T08:15:00.000+01:00Lige bortset fra tunen (jeg er ikke fiskespiser) l...Lige bortset fra tunen (jeg er ikke fiskespiser) lyder det som en lækker ret, jeg kunne tænke mig at udsætte mine næste middagsgæster for. Tak for en spændende idé.Madamehttp://huskebloggen.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-63429506636022886982007-11-09T09:08:00.000+01:002007-11-09T09:08:00.000+01:00@ Marianne - det er vist en klassisk italiensk fro...@ Marianne - det er vist en klassisk italiensk frokost, sikkert blevet til for at udnytte en rest koldt kalvekød. Det smager fantastisk.<br><br>@ Madame - tror faktisk ikke det er værd at lave uden tunsovsen, så er det jo bare kogt kød;) <br><br>Hvis sovsen er dømt ude, så ville jeg i stedet stege kødet i ovnen.Andreanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-20955120797277425142007-11-09T09:11:00.000+01:002007-11-09T09:11:00.000+01:00Jeg kan huske første gang jeg smagte det. Vidste i...Jeg kan huske første gang jeg smagte det. Vidste ikke, det var tun, man havde puttet ovenpå kalv, så stor var overraskelsen. Men det var en af det gode, for ja, det smager ganske forrygende!Lottehttp://www.blogger.com/profile/14306305442000215390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-34788757010483856212007-11-09T09:47:00.000+01:002007-11-09T09:47:00.000+01:00Arj, hvor er det bare tarveligt at skrive om min y...Arj, hvor er det bare tarveligt at skrive om min yndlings-frokost-spise når jeg hverken har kalv eller tun i huset... nu er jeg nød til at bevæge mig ud i regnen for at handle ind ;-)Kagekonenhttp://www.blogger.com/profile/11627581412624090752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-80628386746066625172007-11-09T12:24:00.000+01:002007-11-09T12:24:00.000+01:00@ Lotten - jeg husker også min egen forbløffelse -...@ Lotten - jeg husker også min egen forbløffelse - elsker det overraskende samspil mellem tun, kalv og kapers.<br><br>@ Kogekonen - undskyld, undskyld, undskyld ;)Andreanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-22693971982887789432007-11-09T12:31:00.000+01:002007-11-09T12:31:00.000+01:00Uhmmmm. Super ret at lave til gæster også, da den ...Uhmmmm. Super ret at lave til gæster også, da den kan laves dagen før. Men bruger du ansjoser istedet for sardeller ? Det har jeg ikke hørt om før.Mette H.http://www.blogger.com/profile/04855150810123501865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-72083691508095512412007-11-16T16:34:00.000+01:002007-11-16T16:34:00.000+01:00Selv jeg, anti-fiskespiseren, holder meget af vite...Selv jeg, anti-fiskespiseren, holder meget af vitello tonnato. Hvis man putter kapers nok i sovsen smager den ikke af fisk ;o)<br><br>Godt brød og kapersbær på stilk til, så er det ligesom Venedig i spædt forår.Dana Watshamhttp://www.blogger.com/profile/01210142146048757420noreply@blogger.com