tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post5559133313823671604..comments2024-03-19T23:11:47.104+01:00Comments on Madmenneske: Potted shrimpAndreahttp://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-19102173918905436782012-06-10T12:07:33.592+02:002012-06-10T12:07:33.592+02:00Tak Sjønne,
Jeg kendt også kun til fedtkonserveri...Tak Sjønne,<br /><br />Jeg kendt også kun til fedtkonservering af kød, før denne mulighed åbenbarede sig for mig. <br /><br />Og så er smørret og rejerne en skøn kontrast til robuste gin cocktails, som jeg foretrækker dem ;)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-38538214893219355482012-06-10T11:55:02.014+02:002012-06-10T11:55:02.014+02:00Uhmm lyder sgu lækkert - har aldrig tænkt på at ko...Uhmm lyder sgu lækkert - har aldrig tænkt på at konservere rejer på den måde, det er oftest and eller gris der bliver "rilette'et" her.<br /><br />Btw. helt enig med dig - Stephen Fry er for fed! ;)Sjønnehttp://sjoenne.com/blognoreply@blogger.com