tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post5499823152311750347..comments2024-03-19T23:11:47.104+01:00Comments on Madmenneske: Skildpaddeanatomi-lektionAndreahttp://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-6298819397660577972007-09-08T21:22:00.000+02:002007-09-08T21:22:00.000+02:00Spændende projekt... hjemmelavede skildpadder. Jeg...Spændende projekt... hjemmelavede skildpadder. Jeg har flere gange brugt denne opskrift. Cremen smager super godt, sådan helt klassisk flødekaramel-agtigt...<br><br>Karamelcreme a la ”dulche de leche” <br><br>1 dåse kondenseret mælk <br>75 g smør<br>½ dl sirup<br><br>Koges under omrøring i 5 minutter. <br><br>Når cremen er afkølet kan den bruges som fyld i kager eller chokolade.Kagekonenhttp://www.blogger.com/profile/11627581412624090752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-67167046663823258482007-09-08T22:04:00.000+02:002007-09-08T22:04:00.000+02:00skildpadder er mit absolut über alles yngling slik...skildpadder er mit absolut über alles yngling slik.Har dog i årevis prøvet at finde en ladylike metode at spise dem på, de er lige præcis så store at de ikke kan proppes i munden på én gang, og når man bider dem over hænger der altid en guirlande af romcreme og karamel ned af hagen. Men sådan skal det nok være, har prøvet de små "mini padder" det er lig´som ikke rigtig det samme :-)Susannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-85891793486046464642007-09-08T22:20:00.000+02:002007-09-08T22:20:00.000+02:00Spændende spændende. Det tyder godt for os der kan...Spændende spændende. Det tyder godt for os der kan lide skildpadder, at det måske kunne blive dit næste projekt at finde løsninger og afprøvninger til hjemmelavede skildpadder :-)Marianne's meninghttp://www.blogger.com/profile/16479338106643395033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-14348304613789309612007-09-08T22:35:00.000+02:002007-09-08T22:35:00.000+02:00Jeg er lutter interesse:) Skildpadder kan man aldr...Jeg er lutter interesse:) Skildpadder kan man aldrig få nok af, tror jeg, øhh...<br><br>Susan, hvis man bider hovedet af skildpadden er der plads til resten i en haps.Sifkahttp://www.blogger.com/profile/09584477953625034248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-15280594490047564172007-09-09T11:34:00.000+02:002007-09-09T11:34:00.000+02:00@ Kagekonen - din opskrift er meget bedre end dem ...@ Kagekonen - din opskrift er meget bedre end dem jeg har set, hvor den uåbnede dåse med kondenseret mælk skal koges dækket af vand i 3 timer. Tak for den.<br><br>@ Susan - jeg er faktisk blevet enig med mig selv om at minipadderne er de bedste. Jeg synes forholdet mellem chokolade og creme er bedre end i kæmperne. Men ellers tilslutter jeg mig Sifkas råd - af med hovedet og så resten i en bid ;)<br><br>@ Marianne - kan være jeg skal sende dig en prøvesmagning, hvis det bliver til noget. Du er jo slik-eksperten ;)<br><br>@ Sifka - padder er altid gode at have. Ved ikke hvad holdbarheden bliver på hjemmelavede.Andreanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-40706819711672860372007-09-09T21:23:00.000+02:002007-09-09T21:23:00.000+02:00Jeg er åben som pøvekanin til en gang prøvesmagnin...Jeg er åben som pøvekanin til en gang prøvesmagning ;-)Marianne's meninghttp://www.blogger.com/profile/16479338106643395033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-33417904975126116602007-09-10T16:29:00.000+02:002007-09-10T16:29:00.000+02:00uii ja det bliver spændende.. Og det med den konde...uii ja det bliver spændende.. Og det med den kondenserede mælk lyder som en rigtig god ide! <br><br>:)Pedrsn™http://www.blogger.com/profile/16823294168303102060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-75550837513205297652007-09-27T16:55:00.000+02:002007-09-27T16:55:00.000+02:00hmmm. spændende projekt. hvor meget er der i en då...hmmm. spændende projekt. hvor meget er der i en dåse kondenseret mælk?Linenoreply@blogger.com