tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post2986157222615773508..comments2024-03-19T23:11:47.104+01:00Comments on Madmenneske: Bøf bearnaiseAndreahttp://www.blogger.com/profile/00312255571782434890noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-89298782100402089282008-04-03T22:00:00.000+02:002008-04-03T22:00:00.000+02:00og hvis man er bange for at saucen skal skille, ka...og hvis man er bange for at saucen skal skille, kan man når alt smørret er tilsat tilsætte en spsk. miracle whip, så skiller den ikke og hvis den gør kan den piskes sammen igen... Har jeg lært af kokken Irene Mai, men sig det ikke til nogen ;-)<br><br>Har i øvrigt aflyst min deltagelse i kagekonkurrencen på søndag, så jeg kommer til træf på lørdag...Kagekonenhttp://www.blogger.com/profile/11627581412624090752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-36414996187983184552008-04-03T22:28:00.000+02:002008-04-03T22:28:00.000+02:00Tak Andrea for grundig instruktion. Jeg må prøve e...Tak Andrea for grundig instruktion. Jeg må prøve en dag. Bare en lille portion.<br><br>Jubii, Kagekonen...glæder mig!Sifkahttp://www.blogger.com/profile/09584477953625034248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-22428162763631743772008-04-04T08:12:00.000+02:002008-04-04T08:12:00.000+02:00ja trikket med mayo eller miracle whip er nemli...ja trikket med mayo eller miracle whip er nemli' godt at ha' i ærmet . . . snyd og håmbuk - det så sand :D <br><br>det er også på tide - at den der fizzefornemme Gourmet Haute Cousine dyrkelse, bliver vraget til fordel for det jordnære Brasserie Køkkenet - hvor både menig samt mand kan være med. .<br><br>ja! jeg er også en Brasserie kok - selvom det i lang tid har været mer end comme il faut - at indrømme det ;D ØjØj -.-<br><br>og så vil der altid!, for restauratørens side, være penge at hente i en topdollar gryderet end i en fancy ret med trøffel og havskum ;)<br><br>Din boeuf Bearnaise ser TopDollar lækker ud! uhh manne :o)Pedrsn™http://www.blogger.com/profile/16823294168303102060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-68090673812853035482008-04-04T17:09:00.000+02:002008-04-04T17:09:00.000+02:00@ Kagekonen - fantastisk at du dropper kager for o...@ Kagekonen - fantastisk at du dropper kager for os, det er jeg glad for ;)<br><br>@ Sifka - det er en sovs du vil kunne få meget hygge ud af. Bearnaise-essensen kan jo koges på tusinde måder - med kusmi-te fx. Og <br><br>Hollandaise er den samme sovs, blot med citronsaft i stedet for B-essensen.<br><br>@ Pedrsn™ - Damn ros fra en kok - det er stort!Andreanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-27900143458292865252008-04-04T20:23:00.000+02:002008-04-04T20:23:00.000+02:00jaja nu slapper du! :o)Men kom igen om 2 år når je...jaja nu slapper du! :o)<br><br>Men kom igen om 2 år når jeg er udlært! og se om jeg har fået nykker - og er blevet så høj i KokkeHuen - at andres mad ikke falder i - min til den tid - sarte, og meget meget <i>Bocuse</i> Orienterede Frankofile Smag..<br><br>men deeet tror jeg nu ikke. ;O)Pedrsn™http://www.blogger.com/profile/16823294168303102060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7354326583778372640.post-35439889941594649272008-04-05T18:07:00.000+02:002008-04-05T18:07:00.000+02:00Det ser superlækkert ud - og den der salat med blå...Det ser superlækkert ud - og den der salat med blåskimmel i baggrunden må gå perfekt til kan jeg forestille mig! Men din sauceopskrift får virkelig tænderne til at løbe i vand...Nillehttp://www.blogger.com/profile/11238155900494335745noreply@blogger.com