lørdag den 12. januar 2008

Når man kan søge råd hos sig selv


Trods en noget tex-mex-agtig stemning i det lille røde hus - en af mine julegaver var chililys og sand i en aflang holder (på billedet, man se hvordan), som jeg fik lyst til at prøve af i dag, og så jeg er gået i gang med at finde ud af, hvordan jeg kan bruge den smule fritid, jeg har, når jeg i starten af marts skal til Houston på efteruddannelse, bedste – havde jeg lyst til noget asiatisk mad.

Så er det godt at erfare, at jeg har været omhyggelig med at kortlægge mine mere mindeværdige måltider i 2007. Altså kunne jeg google mig frem til min egen udgave af moo-shoo-pork.

Opskriften måtte tilrettes til kylling, for det var, hvad køleskabet gemte. Ret meget kylling, så jeg smed også lige en gang chicken rice sammen for at have til frokost og lækkersult i morgen.

Meget tilfredsstillende.

Lige som responsen på Sifkas, Zettes og min øl-sammenkomst. Jeg har talt, vi bliver 12!

Det er fantastisk og jeg glæder mig så meget til at møde nye og gamle blogvenner og allermest fantastisk, så kommer Marianne hele vejen fra Jylland blandt andet for at møde os.

6 kommentarer:

 1. Jep, jeg kommer helt fra Jylland, og jeg glæder mig rigtig meget til at få ansigter på jer :-)

  Vil du skrive en mail til om om kendetegn? Jeg skulle jo helst ikke stå helt alene med mine sommerfugle i maven ;-)

  SvarSlet
 2. Houston? Uh wauh! Jeg har bestilt Motorrummet til ølmødet på lørdag:))

  SvarSlet
 3. Houston? we have no problems ;-) men jeg er ret sikker på at der findes rigtig mange skønne kageting i USA... (nu fløjter jeg diskret, for man kan jo aldrig vide om du skulle ha' ekstra kuffert plads)

  SvarSlet
 4. Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg skulle med på næste omgang, men er booket til tur til Fyn med en veninde! Desværre!

  SvarSlet
 5. Det lyder utroligt spændende med efteruddannelse i Houston! Er det ikke derfra, de sender alle raketterne op ...
  Forhåbentlig vil der falde et par blogindlæf af i din sparsomme fritid.

  SvarSlet
 6. Det bliver storartet på lørdag, det er jeg helt overbevist om!

  SvarSlet